Over Vendrig

Met Vendrig gaat onze klant fris en veilig aan het werk. Wij bieden de best passende werkkleding, de veiligste persoonlijke beschermingsmiddelen en de meest frisse hygiëneproducten aan, in welke branche onze klant ook werkt. Vendrig adviseert en begeleidt in het volledige proces: de aanschaf, het onderhoud en het beheer. De werkkledingdrager staat bij Vendrig op nummer één. Als zijn veiligheid en specifieke behoefte zijn geborgd, is een optimaal draaiend team en daarmee een welvarend bedrijf een logisch gevolg.
In onze organisatie werken momenteel zo’n 125 toegewijde en gepassioneerde medewerkers. Onze kernwaarden zijn partnerschap, pro-actief, transparant en trots en ze vormen de basis in hoe wij met onze klanten en met elkaar omgaan. Onze cultuur is informeel, dynamisch, vooruitstrevend en resultaatgericht.

Werken bij Vendrig

Bij ons ga je elke dag fris en veilig aan het werk. Je komt te werken met enthousiaste en gezellige collega’s. Onze collega’s zijn betrokken en gepassioneerd.
Onze cultuur is informeel, dynamisch, vooruitstrevend en resultaatgericht.  Onze kernwaarden zijn partnerschap, pro-actief, transparant en trots en zij vormen de basis in hoe wij met onze klanten maar ook met onze collega’s omgaan.
Bij ons draait alles om de kledingdrager. Interne en externe klantgerichtheid zit in je DNA.

Als jij enthousiast wordt van bovenstaande verwelkomen wij je graag als collega!